Dagbok skriven av Trick

27 April
Länge sen jag skrev. Jag har firat födelsedag. Ja två faktiskt.
Matte trodde det var den 1 april men det var bara den 31 mars så jag blev firad en hel dag för tidigt. Inte förrän på kvällen så undrade husse om vi inte tagit fel på dagarna. Jovisst hade de gjort det. Men jag hade en sån bra dag. Massor av godsaker och en fin bädd fick jag. Den använder jag varje dag nu. Mjuk och skön och lättskött.

Givetvis blev jag firad den 1 april med, det var ju då jag fyllde 5 år på riktigt. Nu börjar det bli roligt igen, jag kan vara mer utomhus och njuta av det fina vädret och jaga bort kråkfåglarna som ska dricka i skålen i trädgården. Ja den är speciellt uppsatt för fåglarna men jag tycker de kan dricka nån annanstans. Inte i min trädgård.

Vi har mist en familjemedlem, vårt lilla marsvin Lillan blev sjuk och fick somna in den 24 april. Undrar om vi ska ha något nytt djur nu ?

Annars är det mer uteväder.... jag älskar att ligga på gräsmattan och njuta, titta efter kaniner och annat. Matte har börjat med klicker igen och jag får se om jag lär mej något nytt.
Igår hade jag hundbesök, en liten schäfervalp var här på besök. Skönt att han åkte hem igen. Han var snäll och jag är också snäll mot små valpar.

Javisst ja... även en liten västgötaspets har varit här. Det var en hund som var på rymmen som matte och husse tog hand om tills ägarna hörde av sig. Givetvis gjorde jag mitt bästa för att hon skulle trivas.

Annars är det mest Harry som kommer emellanåt på besök, ett tag sen nu och jag och matte önskar nog att han snart kommer på besök igen.
Även han har fyllt år, hela 1 år är han nu. Stora grabben :)
Ha det gott ni läsare av min månadsbok /Trick


Tillbaks

Grafik från Ywonne