Dagbok skriven av Trick

21 Januari
Helgen över och vardag igen. Matte köpte märgben i fredags
så ni kan ju bara gissa vad jag tuggat på i eftermiddag o kväll :)
Husse var ledig idag så vi hämtade grannhunden Jaffa så fick hon hänga med oss i bilen.
 
Tidigare när hon åkt med så har jag varit helt tyst... annars så sjunger jag hela tiden. Men idag var det hålligång hela tiden. Jag gillar henne och hon gillar mej. Hon är över 10 år och lugn och snäll så vi kommer så bra överens. Vi åkte till ett ställe där jag fick sniffa efter möss och harar. Det är såna platser jag uppskattar. Jaffa tyckte också det var roligt och hon sniffade också mycket men inte efter möss. Det blåste som sjutton och matte fick ont i öronen. Konstigt att hon alltid ska "glömma" mössan hemma. Tur är kanske det... hon ser allt fånig ut i den.
Matte har beställt oxblod så vi får hoppas affären kan ta hem det.
Jag vill så gärna spåra lite igen. Klövar har vi så det är bara blodet vi väntar på :)
/Trick


14 Januari
Dags för lite skrivande igen. Det blev leverkorv över sen julen och den har jag ätit upp. Givetvis var det träning och lek som gällde men den hamnade slutligen i min mage. Jättekul när matte går omkring och stoppar små bitar i barken på träden. Jag fuskar lite, och kollar
men det gör ingenting. Jag får ju använda nosen :) vilket jag tycker är kul. Kaninerna i naturen börjar komma fram lite mer nu och tror nog de snart börjar få vårkänslor :) Fast vem får inte det ..

I lördags var jag ute en sväng på mitt favoritställe och letade möss och harar, men inga i sikte. Och i söndags var vi ute och körde på landet och kollade lite hus. Jag piper och pratar hela tiden så matte och husse blir nästan smått irriterade. Varför kan jag inte förstå.

Idag har jag varit ensam med husse och så var vi ute på roligheter.
Grannhunden var också med, jag gillar henne för hon är gammal och tar inte stor plats. Fast hon är alltid hungrig, sitter och stirrar på vår kyl och vill äta allt som finns där. Givetvis får hon nåt litet :)
Idag var det lite falukorv och ost vi fick... smarrigt
Nog för i kväll. Kanske matte fixar några foto också.. vi får se


8 Januari 2008
Så var det dags för lite skrivande. Har lovat matte och alla mina besökare att vara flitigare med skrivandet i år.
Mycket har hänt under förra året, både sorgliga och roliga saker.
Det roliga är att jag lärde känna  Harry i somras. Roligt och roligt, han är superbusig men matte hjälper mej så han inte får hålla på hur han vill. Foto kommer snart i mitt galleri.

Jag har även denna sommar tillbringat i min trädgård. Jag älskar att sitta där och titta på omgivningen, jaga kaniner som kommer in och leta möss. Kaninerna kommer på våren och matte har fullt upp med att jaga ut dem innan jag får komma ut. Hösten är mössens tid, och jag kan berätta att häromkvällen så tog jag en i munnen, husse såg först inte men kikade närmre och sa åt mej att släppa. Vilket jag givetvis gjorde :)
Men inte fanken trodde jag att den skulle kila iväg :(  Men men... det blir väl fler fångster.

Mössen har även bosatt sig i mattes bil. De gillar av vara där bak där mina madrasser och filtar är. Men tydligen hade de ätit nåt olämpligt för en dag så låg 2 st döda bakom mattes sätte. Troligen hade de legat där några dagar, de små stackarna :(

I går kom lite snö men det försvann snabbt. Trist för jag älskar när det är fruset och snö. Då blir jag som en valp igen.
Tänka sig... Jag fyller 5 år i år. Tiden går men jag ser ut som jag alltid har gjort... fniss

Återkommer med mera skrivande nån annan dag. Matte ska fixa lite med hemsidan och det måste hon göra när hon är lite pigg.
Vi höres
/Trick den store jägaren

Tillbaks

Grafik från Ritvas Galleri