Som ni förstått så heter jag Trick.
Matte säger att jag heter Trick Sillen Fransson... undrar varför, men det har nog nåt med min personlighet att göra.
Jag är en s.k svensk hittehund. Jag hittades i Augusti 2003, övergiven och det var aldrig någon som saknade mej. Då var jag bara en liten valp, ca 3-4 månader gammal.

Då fick jag komma till ett jourhem hos Caroline och alla hennes djur. Där fanns Vilma och Mysan, två ursöta Collietikar. Några katter bodde där också. Och så några andra stora djur som gick utomhus. Hästar hörde jag att de kallades. Lite stora och läskiga så dem skällde jag på *L*
Så det var helt okej att få vara där. Den 8 Augusti så fick jag åka till veterinären och opererat bort sporrar jag hade på mina bakben.
Några stygn och bandage fick jag... men jag mådde prima och hade nästan inte ont. Vaccinationsspruta och besiktning blev det också och jag var helt frisk *L*

På lördagen så hade matte sett en annons på Hundis om mej. Hennes Palle hade blivit gammal och gått över till andra sidan och hon var väldigt ledsen. Men när hon fick läsa om mej så ringde hon jourhemmet och det blev bestämt att hon och husse skulle komma och titta på mej på söndagen. (10 Augusti 2003)
Matte hade redan kommit överens med Caroline att hon skulle ha mej trots hon inte visste hur jag såg ut...
Bara en liten beskrivning hade hon fått och ändå ville hon ha mej :)

Senare på lördagen fick hon se de första bilderna på mej.
De kan ni titta på i mitt fotogalleri 2003. De kom på söndagen och tittade och lekte med mej. Matte bara tittade på mej och jag kände att hon tyckte om mej. Jag visade mina bästa sidor, lekte med Vilma och Mysan och så klart bollen. Mina gula bandage verkade inte avskräcka.
Kontrakt skulle skrivas och lite annat och så skulle de betala för mej. Jag skulle få stanna i jourhemmet tills stygnen var tagna. Det var helt okej... Jag hade ju så roligt där.

Den 18 Augusti så skulle jag lämnas hos min nya matte. Några dagar tills det var dags så jag kunde leka lite till med Vilma och Mysan.

Fortsättning >>

Grafik från Ywonne