Så var dagen kommen då jag skulle åka till mitt nya hem.
Alltså den 18 Augusti 2003.
Vi åkte ganska långt men jag var snäll i bilen. Vid middagstid så var vi framme. Skönt att komma ur bilen och sträcka lite på benen. Matte kom och mötte oss på parkeringen och hon fick ta över mitt koppel med en gång. Jag tyckte allt var som vanligt... sniffade lite och sen gick vi upp. Och där blev det full ös med en gång.

Ja gissa ni... helt otroligt men där fanns fyra livs levande kaniner. Alla var förstås i sina bura :(
Hm... de kunde ju fått varit ute när jag kom... Helt ivrig och nästan vild så sprang jag från den ena buren till den andra. Kaninerna så allt lite vettskrämda ut.

En kanin som heter Bambi bodde i vardagsrummet... han hade ett litet staket runt sin bur och utgång till balkongen, där tog jag genast ett skutt över... Trots jag var liten så klarade jag det.
Upp i sofforna, ut i köket och sniffa i kaninernas kisslådor och annat. Skitkul var detta *L*
Sen skulle Caroline med sällskap lämna... det gick jättefin. Här trivdes jag och så snart de åkt tog vi en kisserunda igen och en kisserunda tilll ja förvisso var jag rumsren men behövde kissa ofta.
Slutligen så somnade jag. Matte hade hela tiden suttit och tittat på mej och så så drömmande ut.
Undrar vad hon tänkte...

Senare på kvällen så åkte vi ut till parken för att jag skulle få möta Mixie. Hon är en grandistik och jättestor. Men det störde inte mej... ända tills hon nöp till mej i örat och nacken... jösses vad jag tjöt :(
Men det gick snabbt över och jag försökte leka lite med henne.
Men hon var lite hårdtassad och lät som ett lejon... Jösses vilken madam. Kolla bilderna i mitt fotogalleri från den dagen.

Senare på kvällen så var jag så trött men kände mej riktig hemma. Äntligen hade jag ett eget hem :)
Matte var lite orolig för kaninerna, Limpan hade tydligen blivit rädd för mej. Han var ju inte van vid hundrally.
Matte hängde för ett stort lakan så Limpan och Molly inte skulle se mej. Bambi var jag lite nyfiken på och han var nyfiken på mej. Han var ju uppväxt med hundar i sitt tidigare hem och egentligen är han mer hund än kanin. Han var totalt orädd för mej och jag gillade honom genast.

<<Tillbaks

Grafik från Ywonne